JULI NIN

Descans a Sagaró

  • Al costat de la platja, una de les exigències del projecte era crear un espai agradable, propici per el descans, amb tons naturals i clars i de fàcil manteniment per gaudir dels caps de setmana. Es per això que es va utilitzar fusta de roure natural, robes de tons clars (de fàcil manteniment), i colors en generals molt temperats.

 

 

  • També la il·luminació té el seu  paper fonamental en aquesta ambientació, dons es pretenia màxima claredat sense perdre calidesa. Es per això que varem acostar les llums a les parets per crear panells lluminosos darrera del sofà, i varem il·luminar amb tires de led ocultes el fons de la composició del saló, creant uns buits d’altre to més fosc que donen profunditat a l’estança.

 

 

  • Al ser un lloc de caps de setmana, el client ens va demanar si fos possible guanya espai a la zona del sofà i treure-li importància a la taula del menjador. Es per això que varem prendre la determinació de posar un gran sofà raconer que ajudés a la reunió amb els amics i el varem fer servir de recolzament d’una taula-consola que farà possible convertir-la en una taula per a 8 persones quan el client la requereixi, mentrestant pot ser utilitzada com a escriptori.
  • Per salvar el radiador i una columna que ens impedia un sofà més gran, varem disposar una rapisa a l’alçada de la taula i com a respatller del sofà on el client podrà recolzar la seva  decoració (quadres, objectes decoratius, …)

 

 

 

  • Aquesta solució la hem empleat en altres ocasions i sempre a resultat un èxit. A continuació veiem com aquesta solució va servir per donar divisió a una entrada directa d’una vivenda al saló, creant un rebedor que potser transformat en un gran saló una vegada manipulats el mobiliari mòbil que crea aquest doble espai.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *