Descans a Sagaró

  • Al costat de la platja, una de les exigències del projecte era crear un espai agradable, propici per el descans, amb tons naturals i clars i de fàcil manteniment per gaudir dels caps de setmana. Es per això que es va utilitzar fusta de roure natural, robes de tons clars (de fàcil manteniment), i colors en generals molt temperats.

 

 

  • També la il·luminació té el seu  paper fonamental en aquesta ambientació, dons es pretenia màxima claredat sense perdre calidesa. Es per això que varem acostar les llums a les parets per crear panells lluminosos darrera del sofà, i varem il·luminar amb tires de led ocultes el fons de la composició del saló, creant uns buits d’altre to més fosc que donen profunditat a l’estança.

 

 

  • Al ser un lloc de caps de setmana, el client ens va demanar si fos possible guanya espai a la zona del sofà i treure-li importància a la taula del menjador. Es per això que varem prendre la determinació de posar un gran sofà raconer que ajudés a la reunió amb els amics i el varem fer servir de recolzament d’una taula-consola que farà possible convertir-la en una taula per a 8 persones quan el client la requereixi, mentrestant pot ser utilitzada com a escriptori.
  • Per salvar el radiador i una columna que ens impedia un sofà més gran, varem disposar una rapisa a l’alçada de la taula i com a respatller del sofà on el client podrà recolzar la seva  decoració (quadres, objectes decoratius, …)

 

 

 

  • Aquesta solució la hem empleat en altres ocasions i sempre a resultat un èxit. A continuació veiem com aquesta solució va servir per donar divisió a una entrada directa d’una vivenda al saló, creant un rebedor que potser transformat en un gran saló una vegada manipulats el mobiliari mòbil que crea aquest doble espai.

 

 

0 comments on “Descans a SagaróAdd yours →

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *