JULI NIN

Canvi radical a Tiana

 

 • L’equip de Juli Nin, juntament amb els propietaris d’aquesta vivenda a Tiana, ens varem posar com a objectiu re-endreçar l’espai del saló, que com es pot veure en les següents imatges i degut a les difícils proporcions del mateix, presentava una controvertida distribució dels elements que el composen: el sofà davant de la llibreria, el televisor amb la butaca per davant, la taula en paral·lel a la paret amb pasos estrets, … Tot una mica caòtic sincerament.

ESTAT PREVI DEL SALÓ

 • Les pautes que es posaven sobre de la taula de treball eren:
 1. No perdre la capacitat de magatzematge. Tant de vaixella com de llibres.
 2. El televisor no es una necessitat. Es desitja tenir una llar de foc.
 3. L’espai a de ser ampli, lluminós i propici per reunions al costat del foc.
 4. Fàcil de manteniment i de un gust que perduri amb el temps.

 

 • El primer va estar reorganitzar el mobiliari. La taula abans en paral·lel a la paret la varem girar i posar tocant a una repisa a la paret per no perdre espai de pas. Lo que abans era un bufet ara son dues columnes altes al costat de la taula per donar-li servei. I la llibreria abans a l’altre costat del saló, ara es la continuació de les esmentades columnes. Tot això aprofitant el llarg de paret de l’entrada, amb gruixos importants i de laca color blanc per no carregar visualment l’espai.

 • El següent va ser canviar la disposició de la tapisseria. Per tal de poder mantenir un bon diàleg i de que tothom pogués gaudir de la llar de foc, varem presentar el sofà i les butaques en paral·lel. Les butaques a la zona de pas de l’escala per no bloquejar l’estança. 
 • Un moble baix de paret a paret disposa de una llar de foc de gas, els sostres es baixen al perímetre per acogir els conductes d’instal·lacions, la il·luminaria i s’aprofita per fer un elegant cortiner.

 • El mobiliari d’aquest saló, bàsicament es fet a mesura per el nostre taller. Altres complements que podeu veure en aquestes fotografies son:
 1. Taula de menjador de Andreu World.
 2. Cadires de Arper.
 3. Butacas de Sancal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *