Canvi radical a Tiana

 

 • L’equip de Juli Nin, juntament amb els propietaris d’aquesta vivenda a Tiana, ens varem posar com a objectiu re-endreçar l’espai del saló, que com es pot veure en les següents imatges i degut a les difícils proporcions del mateix, presentava una controvertida distribució dels elements que el composen: el sofà davant de la llibreria, el televisor amb la butaca per davant, la taula en paral·lel a la paret amb pasos estrets, … Tot una mica caòtic sincerament.

ESTAT PREVI DEL SALÓ

 • Les pautes que es posaven sobre de la taula de treball eren:
 1. No perdre la capacitat de magatzematge. Tant de vaixella com de llibres.
 2. El televisor no es una necessitat. Es desitja tenir una llar de foc.
 3. L’espai a de ser ampli, lluminós i propici per reunions al costat del foc.
 4. Fàcil de manteniment i de un gust que perduri amb el temps.

 

 • El primer va estar reorganitzar el mobiliari. La taula abans en paral·lel a la paret la varem girar i posar tocant a una repisa a la paret per no perdre espai de pas. Lo que abans era un bufet ara son dues columnes altes al costat de la taula per donar-li servei. I la llibreria abans a l’altre costat del saló, ara es la continuació de les esmentades columnes. Tot això aprofitant el llarg de paret de l’entrada, amb gruixos importants i de laca color blanc per no carregar visualment l’espai.

 • El següent va ser canviar la disposició de la tapisseria. Per tal de poder mantenir un bon diàleg i de que tothom pogués gaudir de la llar de foc, varem presentar el sofà i les butaques en paral·lel. Les butaques a la zona de pas de l’escala per no bloquejar l’estança. 
 • Un moble baix de paret a paret disposa de una llar de foc de gas, els sostres es baixen al perímetre per acogir els conductes d’instal·lacions, la il·luminaria i s’aprofita per fer un elegant cortiner.

 • El mobiliari d’aquest saló, bàsicament es fet a mesura per el nostre taller. Altres complements que podeu veure en aquestes fotografies son:
 1. Taula de menjador de Andreu World.
 2. Cadires de Arper.
 3. Butacas de Sancal.

0 comments on “Canvi radical a TianaAdd yours →

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *