JULI NIN

Qui dorm a la piscina? (Àtic a Badalona)

-Al ben mig de Badalona es localitza aquest espectacular àtic, on la piscina s’enllaça directament amb el dormitori principal, generant uns espectaculars punts de vista. S’ha de dir que la decoració ha estat a càrrec de la mateixa propietària de la llar, la Elisabeth, que encara que no exerceix la professió, es sense dubtes una gran decoradora. Juli Nin ha aportat el mobiliari, com es el cas del llit ‘Super Soft’ de Sangiacomo  que contempla en primer pla els vidres banyats per la piscina.

-Els negres i els brillants vesteixen el saló i la cuina, generant un ambient extremadament elegant i contemporani. Materials dels mes diversos conviuen armonicament en aquesta decoració, des de pedres en la taula i zones de treball a la cuina, al polipropilé de cadires.

-La unió dels espais de dia i espai de nit, es lliguen amb una espectacular escala de fusta volada, que junt al panelat del distribuïdor, donen el toc de elegància que s’ensuma només obrir la porta d’aquest impressionant àtic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *